...and when you get the choice.

And when you get the choice to sit
it out or dance I hope you dance.

image29

Mjaadå.

Namn: Frida
Ålder: 15
Stjärntecken: Tvilling
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Syskon: Lillasyster, Emma.
Skostorlek: 36

Favorit just nu:
Film: Honey
Tv program: Miami ink
Låt: Flow-rida feat. t-pain - Low
Artist/band: Lars winnerbäck
Bok: Pojken som kallades det
Mat: Tacos
Dryck: Cola

Senaste..
Film du kollade på: hmm,.. någon långtråkig komedi..
Låt du lyssnade på: Chris Brown - whit you
Tv pogram: The Voice
Bion du såg: Ailen vs Prodators
Gången du åkte buss: Måndag (torsdag idag)
Gången du åkte tåg: Höstlovet, stockholm med bästavän<3
Saken du köpte: Godis

Har du
Msn: Ja
Lunar: Ja, men är typ aldrig inne.
Skype: Nej
Mp3: Ja
Ipod: Nej
Bollsinne: det kan man väl säga
Ätit myror: Nej förfan
Gått på tak: Jaop 
Kört moppe: Ja


image28

21 februari 2008.

Och så var det torsdag.
Igår kväll efter att jag vart på stan med Sara så kom jag hem till Marcus där alla andra satt och lanade och efter att ha suttit ner i någon timme, blev jag godis sugen så då bar det av till ica. Handlade godia till några av nördarna här också. Några timmar senare somnade jag till CSI på tv, sov lite fram och tillbaka i några timmar, sen vaknade jag när dom anda skulle lägga sig runt sex. Låg vaken i någon timme, kollade lite på the vocie på tv och sen somnade jag frammåt halv åtta tillsammans med marcus och pettzon. På morgonen kl 10 vaknade jag utav att pappa ringde på min mobil, han hade sett mitt sms om frågan om pengar och lov att åka till stockholm och kolla på Akon konserten. Han sa att det fick jag gärna göra bara jag var försiktig om mig själv. Sen pratade jag med Nettan som redan tagot 4.30 tåget till stockholm för att köa, hon sa att jag var tvungen att ta 11 tåget om jag skulle kunna nå dom i kön. Så jag ringde upp pappa igen och han skulle gå in till grannen och fråga om han fick låna bilen, så ringer han upp mig 2 sek efter. Under den tiden som han bara tog på sig och skulle gå in till grannen, så hann grannen precis åka iväg med bilen .. Surt !! Så då blev jag kvar hemma hos marcus iaf. Så nu sitter jag här och väntar på att nördarna ska vakna, Macus och Pettzon för Viktor har redan vaknat och sitter och äter sin matlåda. Ska hem till mig ikväller också, får se om jag får med mig älsklingen eller om jag får åka själv. Det återstår att se.


love is painful, love is hard, love is mean
but most of all love is you and me.


  /fm


20 februari 2008.

Äntligen skickade Sara sms och sa att hon var hemma, så nu ska jag bara fixa mig lite och gå och möta henne. Sen blir det ner på stan en stund, mysigt. Ha det bra så länge.

  /fm

Step up.

Jag såg att step up 2 kommer strax men då kom jag på att jag inte ens hade step up 1 så, så fort jag kommer hem ska jag ladda hem 1an och hoppas på att 2an snart kommer upp på internet. Den finns i för sig redan men då är det med cam och det vill man ju inte sitta och kolla på.


image26image27

Mia Michaels

Mia Michaels, så grymt bra koreograf.
Tröttnar aldrig av att se på Lacey och Niel eller
Heidi och Travis dansa tll hennes koregrafier,
trots att det är modern dans.
Det är så grymt fint och hon lägger verkligen ner sin själ i vad hon gör.
Tummen upp för henne helt enkelt!

image25


Nya dagen närmar sig.

Klockan är över 2 på natten och här sitter jag och det här ska hålla på enda tills på torsdag. Jag får iaf en liten paus imorgon då jag ska träffa Sara efter att hon har jobbat och dra ner på stan en sväng. På tal om jobb, tror jag ska börja söka sommarjobb snart, har skrivit en ansökan till parken zoo men ska bara bifoga mina betyg, hur stor betydelse det nu kan ha och sen ska det bara skickas in. Vill ha ett sommarjobb i år också så man kanske kan komma utomlands med Marcus i höst. Sista minuten resa står högt upp på önskelistan.

Sen ska jag också på dansläger hade jag tänkt, har ju sparat pengar från förra året när jag jobbade ute på Sundbyholms Löfgård. Hoppas dom här sista månaderna fram till sommarlovet får gå fort nu. Bara en sak vi kan hoppa över, vill inte säga hejdå till underbara klasskompisarna i 9e1, la familia. Dom här åren har verkligen gått fort , men kan endå inte låta bli att längta tills gymnasiet. It-media programet på john bauer hoppas vi på att det blir.

  /fm


" Lan hos älsklingen.

Älsklingen och hans två kompisar har lan här, dom sitter och nördar och har gjort det i 6-7 timmar. Marcus sötnosen var snäll och kopplade ihop och upp en data till mig också, sötunge.

Pratade för en stund sen men Nettan som skulle på akon konsert på torsdag och hon tyckte jag skulle med. Nu är jag grymt sugen på att hänga med iaf. Bara det att jag inte orkar köa i 11 timmar, men det sa hon att dom skulle lösa. Men som sagt, det är lan här hos älsklingen har ju lovat att vara här, har försökt att tjata på honom genom att säga att han också kan hänga med. Skulle vara skit roligt tycker jag personligen.

  /fm


Lycka´!

Idag var en underbar dag med många roliga överaskningar.
Började med att jag kom till dansen i morse, lite lagom trötter sådär. Men efter uppvärmning så kändes det bättre, fick lite extra grejer av Pirre också. När vi började så fick vi lära oss street akrobatik eller som vissa kanske skulle kalla det breakdance. Var väldigt roligt och en liten utmaning, lärde oss bland annat att hoppa upp på händerna och kicka fötterna i rumpan och sen landa på fötterna igen, "mjukt och fint". När man äntligen kom på hur man skulle göra var det super kul!! Pirre berättade sedan att dom skulle träffas några sycken ikväll för att bestämma tävlingstränings tider, så jag skulle checka in på hemsidan imorgon. Han stod också kvar vid att nästa tävling om 2 månader var bra början! :'D Längtar redan! 

När jag kom till skolan så fick vi tillbaka SO provet från andra världskriget, hade pluggat 4 timmar dagen innan så jag hoppades verkligen på att det skulle gå bra kanske ett VG+ men när jag fick tillbaka det stod det högst upp, MVG. Oohw, va glad jag blev! Efter det var det en lång håltimme, pratade lite med älsklingen i telefon och sen med mamma, hon var faktiskt jätte stolt över mig (A)(H). Men bättre skulle det bli! Efter håltimme hade vi NO och matte och i slutet av den dubbeltimmen med kent fick vi tillbaka vårat NO prov och våran matte diagnos. Matte diagnosen blev ett VG .. helt okej, hade ju inte övat. NO provet blev jag väldigt happy över, ett MVG där också, så enormt kul !! :'D

Hängde med sanna ner på stan en kortis efter skolan också. Hon kollade lite på H&M sådär. Hittade också lite stuff men är verkligen helt pank. När vi sen träffade Sannas mamma så frågade jag om dom hade fått fram något datum för våran klassresa, det var nämligen snack om det 18e, 19e och 20e april det var bara det att just den 19e så var tävlingen i dansen. Men hon sa att dom inte fått något bra erbjudande just dom datumen så då blir det förmodligen inte så heller. Nu blev jag ännu mer happy, :'D den här dagen kunde inte ha blivit mer lyckad än vad den blev. Men nu ska jag skriva lite träningsdagbok och sleepa. sleep tight!

  /fm


kärlek ´!!

- Kyssar, älskar dig min underbara vackra flickvän! (L)
- Ohw, va söt du är. Älskar dig också min underbara pojkvän!! (L)



Kärlek till dig säger jag bara, älskar dig så otroligt mycket.
Du är så go´ så jag vill nästan bara käka upp dig!!
´ You and me honey bunny <3




image23      image24

10 februari 2008.

.. och så var det februari också. Januari var bra med resa till romme med underbara 9E1<3, vill inte ens tänka på att i juni kommer vi skiljas åt .. ='(. Dom här tre åren har helt klart vart dom bästa i mitt liv. Går i en underbar klass med underbara människor, träffade my best friend Saaahara, börjat dansa igen och sist men absolut inte minst träffat älsklingen, I love you so much.

Tillbaka till februari och helgen nu då. Helgen har vart bra, i fredags vaknade jag upp med älsklingen vid min sida, sen bar det av till skolan medans han kunde ligga hemma och lata. Första lektionen svenska, kom jag nästan ikapp dom i skolan som hade börjat läsa någon bok om en som levde under andra världskriget och svarat på några frågor. Efter det hade vi SO och där kollar vi på en film från efter andra världskriget.. lite segt får jag säga, men man får en bra bild av hur det gick till. Sen hade vi lunch .. äckel lasange som såg ut som en soppa med pasta skivor i.. som tur var hade vi bara en matte diagnos att göra och sen hemkundskap .. matten gick väl sådär tur att det bara var en diagnos .. så man kan öva lite till provet nästa fredag och efter det lagade vi soppa på hemkundskapen med kyckling och nudlar. Helt okej.

När vi äntligen hade slutat skolan åkte jag direkt till Marcus, som satt och lata sig här framför datan xD. Sen kollade vi på en film som Marcus redan sett men han tyckte jag skulle se den, grymt sevärd!! Hitman hette den. När vi hade sett klart den så käkade vi och sen kom några kompisar till Marcus mamma, så vi hamnade där ute, eftersom älsklingen självklart hamnade i en lååång, diskution om cross med strömberg. När vi tillslut gick och la oss och somnade inte för ens 4 - halv 5.

Vaknade av alarm klockan halv 8 då Marcus skulle iväg på fotbolls cup, men jag låg kvar och somnade om vaknade först av alarmet klockan 10 men orkade inte går upp så sov 1,5h till. Mycket skönt. Åkte hem efter det för att fixa i ordning mig lite och käka innan jag skulle iväg och kolla på dans tävlingen i sporthallen. det gick helt okej för PP. Var där med min kära Sara mellan halv 4a till kvart över 8a. Nu har jag iaf sett hur de tgår till så nu är det bara att börja träna för att sedan börja tävla själv, längtar redan (A). Efter det bar det av till älsklingen, smällde i mig resten av hans pizza och sen blev jag massör helt plötsligt ..till min smörande underbaring som hade kommit 2a i cupen dom spelade, det blev straffar och en fet pizza bagare tog älsklingen straff (skämmigt), men gjorde ingeting enligt han själv eftersom han ska ge upp fotbollen och börja med cross ist, när han har tillräckligt mycket pengar. Klockan 1-2 somnade vi och sov väl lite längre än vad vi hade tänkt.. jag råka glömma spara alarmet på Marcus mobil (A).

Idag så är det bara lugnt, lagade tacos för en stund sedan smarrigt ,och nu är Marcus ute och övningskör så jag väntar här hemma hos honom så länge. Ska väl bara ta det lugnt idag och jag ska hem till mig senare mot kvällen. Morsning korsning.

  /fm

RSS 2.0