Torsdag.

Idag var vi på rinnman med skolan. Ingenting för mig, men det var helt okej.
Skolan var också skön i morse, matten måste jag jobba mer på C delarna.
För att få MVG på nästa prov, så jag int förlorar mitt MVG i matte .. ='/ , skulle
vara väldigt tråkigt. Men om jag gört får jag jobba tillbaka det i vår igen.
Imorgon är det badhuset.. för att få G i idrott har nån mupp kommit på att
man måste kunna simma antal meter bröstsim och ryggsim, och sen kunna
gör lättre livräddningsövningar .. Det ska väl inte vara något problem så.
Sen kommer några av Marcus och mina kompisar till honom och fira Marcus
i efterskott. Trevligt. Men nu ska jag återgå till att vänta på Marcus som
övningskör, hoppas det går bar för älsklingen.

  /fm

Wherever you go.


image18

.. and for the moment I feel like I'm flying.


Stand up little girl.


All she want's is just that somthing to hold onto, that's all she needs.

Onsdag.

Onsdag... känns inte som en bra onsdag..
Ja menar allt är toppen men jag känner mig depp..
Hoppas det blir bättre efter dansen som det brukar,
skolan imorgon 3 lektioner; matte, musik och slöjd,
efter det rinnmans gymnasiet.. Ingen linje för mig
på den skolan så det känns bara tråk, men vad
gör man inte för att slippa spanska.. Usch ja,..
Saknar Marcus redan trots att han sov här igår till
idag.. Idag gick jag på stan med sara också.
Men trots detta känner jag mig helt depp.
Usch, men det är väl bara bita ihop, imorgon är
en ny dag!


Tisdag.

Igår fyllde älsklingen år! GRATTIS! igen :) hihi. 18 år, ingen liten pojk längre. Nu får han ju gå ut på korgen och ta körkort också, som han längtat :). helgen var skön, firade älsklingen tillsammans med han pappas släkt i lördags, och i fredags föressten, höll jag på att vinna över 4 grabbar i bowling (H) hihi, men det gick åt skogen i slutet av första serien sen gick det bara utför, tills sista kastet i andra serien, då blev det två strikar på raden, hihi. Men inte hjälpte det inte, :P kom inte sist iaf ;D lördagen kom som sagt Marcus släkt, och senare tittade adde med famlijen förbi , dom stannade kvar till en 23 kanske , och såklart satte sig min lilla nörd eller stora nörd kanske man ska säga nu, framför datan X) och jag fastnade framför tv:n vid en film, som jag så klart inte fick se klart bara för att vi skulle tydligen sova, en halvtimme senare, hihi. sov till kl 13 och sen ringde mobilalamret, haha, pinsamt men sant, vi behövde faktiskt ett alarm som väkte oss kl 13 ;D men när vi sedan efter att ha käkat lite pratar med varandra har vi vaknat och somnat om varandra hela tiden och båda låg att vänta på att den andra skulle vakna. hehe.

Söndagen forsatte och vid en halv 4 kom Marcus moster, kusiner och mormor, för att också fira älsklingen, blev kortare tid denna gång iaf. På kvällen lite senare kom mamma och hämtade mig och lämnade en liten present till Marcus, massa bilgrejer, nu leder iaf Marcus mot Törne i luktgranstävlingen med 2-0 X).

Måndagen var som vanligt skön, skulle ha dansat men när man kommer dit så va det bara jag där och en pirre som inte kunde snacka, så det blev inställt. Jag duschade och fixade i ordning mig och sen tog jag mig ner till stan från PP. köpte pressent till älsklingen och julklappar faktiskt till max och theo. Efter dubbeltimme i matten så slutade jag. Då bar det ner till stan igen denna gång med Sanna. så fortsatte jag att köpa julklapp till Gustaf och present till pappa, som var tvungen att ploppa ut på julafton för några år sen såklart. När jag äntligen kom hem till älsklingen belv han jätte glad för presenten iaf. Tre t-shirtar och 300 kr fick han. Efter vi hade ätit kvällsmat så somnade vi i hans säng som vanligt, vi som bara skulle ligga och mya och lyssna musik, så gick det. När vi vaknat så blev jag hämtad av mamii.

Tisdagen idag började mindre bra efersom jag försovde mig, illa X) menmen, tur att vi skulle kolla på film hela förmiddagen kom en halvtimma försent ungefär. När jag väl kom in i skyddsrummet så satt klassen där i en superstor soffa och några fotöljer, moffandes chips. Då Adam hade fixat chips till hela klassen, hans mamma jobbar på preem så. Så det räckte och blev över. Filmen var hemsk, men faktiskt inte så hemsk som jag trodde den skulle vara, .. Maten blev det inte mycket av, två hårda mackor, då milia hittade nåt hårt i potatismoset och jag kom att tänka på maskarna från förra veckan, så usch! När jag väl kom hem efter det oförberedda spanska provet så har jag fastnat här vid datan. Men nu måste jag ta mig i kragen och gå och nöta kemi. Har ju kemiprov imorgon ... uuuaasch !!

  /fm


Let me be the one.

image9

I'm the one who want's to be with you,
deep inside I hope you feel it to.

I love you for eternity.

image8

Runaway with my heart
Runaway with my hope
Runaway with my love

I know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart and your mind
I'll stay with you for all of time


Torsdag.

Och så var veckan snart slut igen. Denna vecka har vart lååång, har nämnligen vart sjuk. Usch! Har iaf vart på vårdcentralen och fått hostmedecin nu. Får se om den hjälper hoppas det. Känns endå lite bättre idag. fick spanska prov idag .. hmm , ska fortsätta imorgon eftersom vi inte har så långa lektioner .. Men pallar inte med spanska längre .. esch , har endå mina poäng så jag kommer in på gymnasiet och den linjen jag vill. Vilket jag föressten tror att jag har bestämmt mig för nu också. Blir It - Media på John Bauer. Blir nog toppen.
Julafton är också bestämmd hur jag ska fira nu, eller ungefär iaf. Blir att vara på morgonen hos mamma och till pappa vid en 12, därifrån till faster Anna och sen till Marcus på kvällen. Blir toppen! Idag var det en skön dag i skolan också, hade matte, som verkar sitta rätt bra i huvet men man vet ju inte riktigt ... får ta hem över helgen och göra klart förra veckan som jag inte hann. sen hade vi musik, roligt (Y) nu har vi börjat fixa en låt också, övade in lite ackord men sen ska jag vara sångerska ;) hehe, men nu kan jag iaf borde ackorden på gitarr och på keybord. Nelly Furtado - say it right, blev det. Inte den bästa men fick bara välja mellan två :) sen var det kamratstödjar möte och efetrdet en liten stunds slöjd. fixade min jacka knapparna ramlar av hela tiden så nu är nästan alla lagade. sen blev det lunch riktigt äckligt. Om man får säga så. Sen spanska och sen slut, sen har man ju vart lite duktig och städat köket, hallen, mitt rum och båda toaletterna. Skönt att det är klart också. I kväller blir det att plugga lite spanska kanske och göra klart hitler frågorna i SO:n. Nu ska jag nog återgå till det jag höll på med, byebye!!

  /fm


När det är dans är veckan snart slut.

image7


Onsdag kväll igen nu då, det är nu veckan börjar
dra sig mot sitt slut. Känns det alltid som. Bara
ljusa dagar kvar. Som imorgon, rätt skön dag,
förutom språket... men först är det dansen ikväll.
Synd att det börjar så sent bara, 20.45.
Fredagens lektioner är inte dom roligaste men,
det är ju fredag xD Imorgon är det öppet hus på
Rekarne, ska kolla smid, it och sam. Hälsa på
älsklingen på bygg, Sara på handel också. hehe.
Usch, kom just på att vi hade spanska läxa, gånger
två också. Bara för att hon har kommit på att vi va
så dåliga på glosor (A) hehe, GOooDmooorgoN.
Men att ha två läxor till samma dag var lite
överdrivet. Har ju andra ämnen också .. min SO
tillexempel ... ooohw, aja men det är väl bara att
bröja, plugga då, sova lite innan dansen ska jag
också försöka hinna med, för jag tror inte att
älsklingen kommer hehe, han va också väldigt
trött. Fullt förstårligt efter att ha gått upp 6 på
morgonen i 3 dagar, stackarn, du är iaf ledig på
fredag, då vissa andra slutar klockan halv 4...
BYeebyeeee <3

  /fm

DET ÄR UNDERBART !

Lars Mattias Winnerbäck, det var helt underbart, som han bredvid oss skrek. Tackar räven gör vi också, alla som var där fattar vad jag menar X). TACK SARA!! Vi fick en trevlig överaskning med oss också, Amanda XD och när vi kom dit så träffade vi Carro och hennes kompis och sen Hanna.

Det böjade med att jag åkte hem till pappa för att fira farsdag och när jag kom dit så hade han laddat inför konsertern (även fast inte han skulle gå), med lite musik av Lars sen kom Amdanda och Sara, vi gick direkt, på grund av saras tå som är väldigt öm så hon ville inte ta av skon, när vi kom dit, 1,5h innan konserten börja, hamnade vi rätt långt fram i kön. en halvtimme senare var det insläpp och vi köpte en varsin t-shirt, sen gick vi in och ställde oss, längst fram (A) hehe. Vi trodde ju att förbandet kom innan, undertiden alla kom dit och så, men dom brörjade inte spela förns halv 8 då vi trodde Lars skulle komma. Men när han äntligen kom, heeeelt underbart. Hehe, jag säger bara. Sara, det måste vi göra om!! <3

  /fm

Helgen är äntligen här.

Lördag igen, veckan har gott rätt fort.

Tisdagen, åkte jag till Marcus, bara tog det lugnt med älsklingen. På kvällen senare, blev det hem och slockande direkt.

Onsdagen gick skit, var i skolan först så berättade våran spanska lärare att en del som hade Zandra förra året kommer sänka sig ett steg till hösten, usch vad arg jag blev, mitt mål är ju att ha VG i alla ämnen. Sen efter skolan bar det av till stan med emelie, skulle ha träffat marcus där sen och gått hem till mig men så ringer han och säger att det inte blir så .. sen hittade jag äntligen en lång t-shirt till dansen väldigt billigt, sen när jag skulle visa mamma den och byta om så hade jag tappat bort den, då har jag lämnat det någonstans. Så det var väl tur att den var billig men väldigt irriterande. Efter det så bar det av till dansen, då tar Pirre först bort den gammla dansen som jag verkligen tyckte om och efter det börjar han med nån som var väldigt svår till en början, men det löste väl sig i slutet. Men kände att jag bara var skit sur.

Torsdagen så blev det skolan sen träning, mycket skönt att träna där igen, var ett tag sen jag var på gymet. Efter en stund hemma framför tv:n kom Marcus, vi hängde med mamma till tuna park, sen när vi kom hem gick Marcus hem vid en 21 kanske. Sen blev det, nattinatti.
Igår fredag, var det smidcupen, tjejerna tog brons och killarna silver. när man sedan skulle gå var det spöregn, men men, lika bra att vandra på hem i regnet. Pratade med pappa i telefon i 1-2 timmar. klockan 19 -20 kanske blev jag hämtad av Marcus pappa, sen blev det en lugnt kväll framför tv:n hemma hos dom.

Idag lördag, vaknade jag och marcus av alarmet på min mobilen klockan tio, gick upp och käkade frukost och fick skjuss ner till stan av Marcus pappa där jag mötte mamma och Sanna, som kom tillslut. blev att gå på john bauer öppet hus, jag tror det blir IT-media där, verkade super bra!! Men får väl åka och kolla nästa vecka i Västerås också, sätta i mitt löshår ska jag förmodligen också göra då :P Resten av kvällen blir lugn, ska plugga lite också =) Sen kommer Marcus efter han har käkat och spelat innebandy med laget. Så ska väl återgå till att vara lite social också. Byebye ´´ .

  /fm


Och så va det måndag igen ..

Usch ja, skolan har börjat igen. Även fast den här dagen var väldigt skön.
Dansade i morse, Pirre hade som vanligt massor att göra eller sjuk eller
nåt, så det blev Mehedi som vikare. Gjorde en korografi till
Timberland - The way I are, soft som tusan vare, men övade inte så jätte
länge, började kolla på film från VM så fastnade där istället. Grymt bra
var en tjej som heter Marta, fick rysningar i hela kroppen av att se henne
dansa X). Sen blev det att gå fort som tusan till stan för att inte missa
bussen. Jag och Denice hann precis med. När man kom fram blev det
fort in i matsalen och käka någon skit mat, blev mest sallad. Sedan blev
det NO och matte, gick rätt bra och sen blev det hem, har slappat enda
sen dess. Så ska börja avsluta nu också, så natti natti.

  / fm


Helgen.

Helgen var super trevlig.
Fredagen så åkte jag till Marcus, vi kollade på två filmer Urban Justice och The Lookout. Urban Justice var super bra, länge sen man såg en sån bra film, hett tips för dom som gillar lite action/thriller. The Lookout var också helt okej, inte lika bra som den andra men. Helt okej.

Lördagen blev bättre än förväntat. Några personer kom hem till Marcus, blev en liten mini fest =), mycket trevligt. Började med att Viktor kom hem till Marcus klockan 18 ungefär. Jag och Marcus satt och käkade och Viktor hade med sig en kebabtallrik så passade perfekt. Klockan 19 ungefär kom Sandro. Vi satt och snackade och väntade på dom andra mupparna, som tillsist kom: Pettzon, Marcus Pettersson, Emma, Sonia och Sara. kvällen fortsatte sedan med lite spel och annat, mycket trevligt. Vid än halv 1 bar det av till Pettzon., som tidigare däckade i marcus säng och fick en trevlig överaskning när han vaknade, målad lite överallt (A). Hehe, It aint easy being cheeesyy xD. Jag och Marcus var väl hemma vid en halv 3, blev en toppen kväll med trevligt folk!



image5     image6

image3      image4

image2    image1




Söndagen blev mys, var hos Marcus, kollade på en film till, You kill me tror jag det hette. Annorlunda men helt okej. Sen blev det bara mys tills jag skulle åka hem, blev hämtad av mamma. Efter det, åkte jag lillesyster Emma och mamma till kyrkogården, tände ett varsitt ljus för farmor<3 och snart ska man väl ta sig i kragen och va lite social kanske, om en stund är det ju dax för sleeptime också =) .

  / fm


Ny blogg.

Jag har gjort en ny blogg nu, känns som om det var så mycket gammalt på den andra.
Fredag idag, det här lovet har gått fort, alldeles för fort.

Lördag: Då var jag med Marcus, tog det lugnt och så, klippte och färgade håret på älsklingen. Synd bara att inte färgen tog mer. Blev inte som vi trott. Men han är lika snygg som alltid endå X) ´!!

Söndag: Sov hos Marcus, blev pizza till frukost och drog mig hemåt vid en fem. När jag kom hem så satt jag och pratade med mamma lite och så och efter att ha packat allting så bar det av till Sara. När jag kom dit en timme tidigare än tänkt(klockan i köket var inte tillbaka ställd),  så låg hon på golvet och skruvade ihop hennes nya skrivbord. Efter en lång stund krångel och lite sura miner (från saras sida kanske) fick jag min efterlängtade kram, hehe. Hon hade haft en rätt så stressad dag. Så vad passade inte bättre än en pizza för saras del och pommes låda för min del och lite film, vettetusan hur bra den var men, hehe. Efter det blev det nattinatti i hörnsoffan, hehe, myspys.

Måndag: Stockholm, tog bussen klockan 8.12, det blev perfekt att köpa biljetter och bara kliva på tåget. När vi kom fram började vi äta direkt, en varsin chocklad bit, smarrigt, sockerkicken behövdes X). Sedan bar det av till stora staden, gick där en stund och klockan 12 ungefär blev det lunch, Kungshallen, kina mat, friterad kyckling och ris med sötsursås. Fick höra att ming palace hade brunnit ner också =/ , tråkigt. Efter det fortsatte vi letandet efter dom perfekta tightsen Sara ville ha. Men dom var svår hittade, men undertiden hittade Sara en mössa och en klocka, likadan som min nästan xP.Efter en stund började jag och Sara gå varandra på nerverna kan man säga x) både hon och jag förstod att det började bli ont om mat i kroppen, det som behövdes var en snabb sockerkick ;D hehe. Så det blev en fika, kladdkaka med grädde. Satt kvar en lång stund för att samla kraft att gå vidare. när vi ska resa på oss träffar jag en gammal barndomskompis, Nicklas, väldigt länge sen, trevligt att se honom också och utav alla ställen så träffar man honom i stockholm =). Sen gick vi in på ett sista H&M i hopp om att hitta dom dära tightsen. Äntligen !! Några som satt perfekt båda i längden ochi midjan! Nu blev det glada miner igen ;D. tog tåget hem kl 17.25. blev en väldigt lång åktur, det tog hela 1,5 timme. så lång tid har det nog aldrig tagit förut. Förutom förra året hem i snö stormen då x). Åkte hem till mig och slappade en stund. Efter det fick vi besluts ångest om vi skulle åka till milia för filmkväll med några från klassen eller om vi skulle vara hemma och slappa. Milia fick det bli. När vi kom dit hade några redan åkt, men kvar var: Milia, Jenny p, Angelica, Jennifer, Lina, Adam och Martin, och så tidra såklart ;) (Milias lillesyrra) vi kollade scary movie 4 och skrattade järnet xD. Jag och Sara tog sista bussen hem sen vid 22.47, nattbussarna går ju inte på måndagar. Vi slocknade rätt så fort här hemma.

Tisdag: Upp tidigt för min del, skulle till tandläkaren. Va lite små grejer men det kommer fixa sig när jag får tandställningen sen sa hon. När jag kom hem låg sara och kollade på tv. Jag gick och la mig bredvid en stund. Sen blev det frulle. Och tro det eller ej, vi somnade efter det igen ;). klockan tre åkte sara ifrån mig och jag fixade det sista och tog mig ner på stan, köpte biljetter til DIF - Brynäs. och vid en halv fem åkte Henke, Viktor, Marcus och jag upp till hovet för att kolla hockey. Slutade 1-1, bra match. Efter det bar det hem till Eskilstuna och gick till marcus med Marcus och Henke. Henke tog sin lilla bil och åkte hem till sig och jag och marcus la oss och lyssnade på musik och myste. Härlig dag!

Onsdag: Onsdagen kan man samanfatta som en enda lång mysdag. Bara slöa hela dagen, men mot kvällen var vi tvungana att göra någonting iaf. Så vi gick ut och gick. Mysigt i våra stora jackor som föressten är likadana bara färgen som skiljer dom åt och tjej/kill modellerna (Marcus din härmapa), gick förbi Marcus pappa och satt där en stund, kollade på roomservice och gick vidare mot hemköp och sedan hem till mig. Självklart köpte vi godis till filmerna vi bränt ner, 1408 och chuck and larry. Super rolig var iaf chuck and larry och 1408 var läskig ;O hoppade till ordentligt några gånger där, bad Marcus att inte somna innan mig x). men jag slockanade iaf innan filmen var slut (A).

Torsdag: Kollade klart på filmen eftersom jag somnade igår, 1408, mysko men helt okej, blir samanfattningen. Gjorde iordning oss och gick hem till Marcus, hämtade lite grejer och gick ner på stan, där vi käkade på mc donalds. mycket skitmat har det blivit den här veckan ( inte bra, men det är ju lov så ). Kollade runt lite på stan och sen gick vi hem, jag var tvungen att byta skor för vi skulle ut och gå en stund. Torsdagen blev därefter en lång tv tittar kväll med lite toast som pause x).

Fredag: Idag, Marcus drog till tandläkaren klockan halv 11 i morsse, jag var skit trött så tog en riktigt lång sovmorgon, sov till klockan ett. Efter det har jag bara suttit vid datan, skönt ;D inte fått så mycket gjort men. Gick iaf och handlade med mamma en sväng, till maten och hjälpte till lite med den, som föressten snart är klar =) . Ska väl börja packa lite också, ska till Marcus och sova om en stund.

Lovet har vart jätte skönt men det gick så otroligt fort, får väl tänka på dom två dagarna som är kvar. Hoppas dom blir lika sköna. Får väl se vad som händer.

  / fm



 image10 image11 image12 image13 image15 image14  image16 image17

RSS 2.0