Trötter och sliten.

Pratade nyss med Ena på msn.. någon annan som verkligen känner som ja gör också .. helt otroligt stressigt känns det.. det är 3 dagar kvar tills vi åker till Birmingham på Lördag morgon avgång 8.15 och innan dess ska jag ha 4 träningar och 2 prov.. helt otorligt och det första man har när man kommer hem är att hålla i en  idrottslektion, nationella prov och NO prov alt detta på tre dagar också.. det är sjukt just nu,.. sömnen är precis så den räcker till men endå sitter man här, helt otroligt, men lite avkoppling måste man få ha.

Nu ska jag iaf säga godnatt till Sara och Marcus på msn så ska jag ta något att dricka och sen bara sjunka ner i en varm säng och somna.. upp tidigt imorgon, får inte försova mig denna gång.. har ingen cykel och vill absolut inte stressa, frukost vore ju ett stort plus om man fick i sig också ;) goodnight.

PUSS

Tisdag.

Tisdag idag hade spanska redovisning gick helt okej , fick ett VG. Skönt att det är över..
Efter det bar det av till stan för att träffa lillasyster och ta hål i hennes öron, så det gjorde vi blev jätte fint blåa örhängen fick hon. Tog bussen hem till pappa sen, länge sen jag var här och blir inte kvar så många dagar, ska ju på klassresa till Birmingham på lördag så ska till mamma och packa på fredag. Marcus satt här utanför på verandan när jag kom hem och väntade. Lagade mat efter det och sen kom pappa hem, nu var jag alldeles slut och somnade i soffan i Marcus famn.. Blev väkt utav han en stund där efter och gick ner och kollade på tv på mitt rum ist. Runt halv 9 gick honey hem och jag hamnade med en kopp oboy här framför datan.

Skolavslutningnsfotot är på torsdag fick vi reda på idag.. kom som ett slag i ansiktet vi som har pratat om massa idéer men nu har vi en dag på oss att få fram allting så då får det bli någonting som alla kan fixa fram förhållandesvis fort. Blir kul att se vad som händer och fötter på den fronten.

Imorgon blir det hem och plugga järnet för på fredag har jag SO prov och eftersom jag satsar på mvg i ämnet skulle det vara skönt om det blev ett sådant prov nu.. imorgon har jag också nationella engelska uppsats 80 minuter.. men det är ju ingenting man kan förbereda sig på.. får helt enkelt bli som det blir. På kvällen har jag som vanligt också dans vilket är grymt kul. Så det är bara att gå upp och börja "jobba" på imorgo bitti..

Skulle vara grymt skönt med en lååång vilodag hemma framför tv:n och datan i en varm säng med ett långt varmt bad i bubbelpolen.. men det är väl som det är .


PUSS

15/4 -08

Jag och Marcus - 2år 4månader.
Kärlek älskling (L).

15/12 -05, you and me honey!


Honey.

 Jag älskar dig!


image35














































 PUSS

DANS!!

Onsdag idag, vilket betyder dans kl 20.45 UNDERBART!! :D

Känner att jag behöver dansa av mig lite, tror det är några som håller med mig med tanke på idag .. (A)
Men det är så grymt kul!! kollade föresten på so you think you can dance igår igen, jag blir så enormt insperarad av att se dom, en så stor insperationskälla. GRYMT!
Har också bestämmt mig för att börja i jazz till hösten, så man har ett bredare urval.
OOHW, men nu ska jag bara ta det lugnt få i mig lite toast och plugga så är det snart DANS!
Ha det bäst !

PUSS

Äntligen fredag!

Fredag igen, har tränat dans och ätit, fixat ny design på bloggen och ska hoppa in i duschen, men tänkte bara berätta att nu har jag iaf fått ett sommarjobb. Så då kanske mina och Marcus planer på att åka utomlands blir av trots allt ;D LOVE IT!

Men nu väntar Marcus i duschen, morsning! <3

PUSS

SOL!! <3

Aaaw, va skönt det är när våren kommer!! ÄLSKART!

Nu ska jag snart dra iväg på elev- och föräldrarmöte höra allting om klassresan så man kan ringa pappa och rapportera hur mycket pengar man ska ha med (H).

9e1  -  19 -22 April, LÄNGTAR !! <3

image31

RSS 2.0