Curly Sue´!

Jag är aldrig ensam, du är aldrig ensam.

Torsdagen 17 januari.

Det är inte sant vad trötter man kan vara på morgonen, var så otroligt trött imorse .. Men tillslut drog jag mig upp iaf. Eftersom jag för andra gången fått grejor stulna från mitt skåp så gick jag och anmälde det hos rektorn. Så Linn var snäll och ska fixa ett kvitto så jag får ut pengar för det. Fick trots allt 420 kr stulna och min miniräknare värd 200kr som var sprillans ny. Pengarna hade jag just tagit ut också för att Linn ska fixa mitt hår i helgen förmodligen, eftersom det inte blev något förra helgen.. och eftersom linn redan köpt alla grejor och jag skulle bara betala henne så behövdes det att jag redovisade ett kvitto så skulle jag få ersättning. Miniräknare får jag en från skolan också.. Men dom är skit dåliga .. Men jag går förmodligen inte tomhänt iaf.

Som sagt, mitt hår blev inte fixat i helgen och Linn ringde precis och sa att hon kan fixa det den här helgen .. Så får hoppas på det. Man vet ju aldrig.

Idag då, torsdag, hade en timmes sovmorgon, två lektioner och 60 minuters träning. Nu klockan 17.00 så börjar jag skolan igen, öppet hus. Så imorgon så är jag ledig, väldigt skönt! Men nu ska jag börja fixa lite food och så .. packa och städa mitt rum xD Ska till älsklingen ikväll, sova där.

  /fm


Måndag 14 januari.

Imorse bestämde jag mig för att jag skulle jogga till dansen istället för att gå, så jag tog på mig allting och packade ner dansskorna, men när jag kom fram efter 15 minuter så var det ingen där, vilket var väldigt konstigt eftersom jag kom precis i tid nästan någon minut försent. Jag satt iaf kvar där i 10 minuter men det kom igen så jag bestämde mig för att jogga hem igen, när jag kom hem körde jag lite styrka och sen slocknade jag i sängen. klocken 13 var det lektion igen, No och Matte, gick bra, jag och Sanna hade very fun xD hehe. Ibland är det roligt att vara i skolan. Fick reda på att 7ornas dans hade blivit flyttad till skiftinges forum istället, därför det inte var någon på PP imorse. Eftersom 9ornas dans blir inställd varje gång så ska jag dansa med 7orna igen, men nu vet jag det tills nästa vecka. Sen efter det har det bara varit lugnt, inte gjort ett skit, det är väldigt skönt det också. Nu ska jag återgå till datan och annat, seeyaah!

  /fm


Söndag 13 januari.

Söndag: har vaknat för en och en halv timma sedan, vädret är helt underbart men väntar nu på att älsklingen ska vakna, sömntuta xD, men älskar han endå. Hoppas att Linn kommer snart också, så hon kan fixa mitt hår, hon sa att hon skulle göra det igår kväll eller idag och har ju faktiskt kommit till Eskilstuna med alla sina grejer så jag hoppas verkligen att hon kommer snart. Kanske ska kolla upp när tågen går hem till henne, så hon verkligen hinner .. Vill inte vänta i mera, redan gått typ 5 månader sen hon sa att hon skulle göra det .. Men aja... Helgen ar varit skön och avslappnad. Fredags så åkte jag till Marcus pappa, hade det trevligt, vi satt och pratade med hans pappa och hans tjej och kollade lite på tv. Sen var det tillsist bara jag och Marcus kvar som kollade Iceman, den var rätt bra och efter ett CSI avsnitt så blev det bed time. Lördagen, Marcus och jag gick upp vid kvart i 9 för att han skulle iväg och spela badminton med hans dady. Så vid halv tio bar det av och dom skjussade hem mig, när jag kom hem la jag mig framför tv:n och det var i princip det jag gjorde hela dagen, kollade lite tv, lyssnade lite musik och städade mitt rum lite. Framåt kvällen kom marcus, vid en halv 6 sådär, vi kollade ännu mer tv och lite film, sista sagen om ringen, sagan om konungens återkomst käkade lite gott och bara hade det bra. En trevlig och skön helg helt enkelt.

  /fm


Fredag 11 januari.

Äntligen så är det helg igen , så skönt!! Inte för att jag har vart så många dagar i skolan men. I måndags hade vi studiedag så då var vi lediga allihop. Tisdag var det vanlig skoldag, men då träffade man alla klasskompisarna igen så det är klart det är roligt. Inte roligt att börja skolan men, redan efter första dagen har vi fått reda på 6 prov som va ska ha innan sportlovet. No v.4, So v.5, svenska v.6 två prov, sen ett spanska prov innan och ett till svenska prov .. alla tre svenska proven är nationella också .. men men det är väl bara att bita ihop , i höst är man ju inte kvar på högstadiet så. Onsdag så gick jag till skolan men efter lunch på idrotten mådde jag väldigt illa och var tydligen vit i ansiktet ... Kul att det var styrka också .. det jag tycker är bland det roligaste .. sen när man kom hem var det värktabletter för hela bunten. Torsdag var det bara att ligga hemma och på kvällen fira lilla syster .. var en väldigt tråkig dag .. inge roligt att bara ligga hemma. Fredag, idag så har jag vart i skolan , hade sovmorgon till 9.50 och första lektionen var svenska. Det gick väl bra, efter det var det So .. hade verkligen inte lust att koncentrera mig, så den lektionen pratade jag nästan bort .. efter det var det lunch .. grymt äckligt .. och efter det var det matte, trodde det skule vara väldigt svårt eftersom jag missade genom gången i går, men det gick väldigt bra , Kent hade en genomgång med mig , jenny ringdahl och angelicka. Hemkundskapen nu ist för bilden också, det är skönare .. mycket mer avslappnat, jag och Milia bakade muffins ihop , allting gick jätte bra tills brandalarmet ringer då har några snorungar tänt på raketer inomhus .. IGEN ,.. så muffinsarna var det bara att slänga ut ur ungnen och in i påsar .. En del var inte helt  klara men.. en skön lektion iaf. Nu så ska jag till marcus så jag måste kila , mamma ska skjussa mig så. MORSNING!

  /fm

RSS 2.0